Χρήσιμες Πληροφορίες


Όροι κράτησης
 1. Για ηλεκτρονική κράτηση, παρακαλούμε συμπληρώστε την ειδική φόρμα επικοινωνίας.
 2. Μετά τη επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας θέσεων από το Camping θα σας δοθεί τραπεζικός λογαριασμός για την πληρωμή της προκαταβολής, η οποία μπορεί να καταβληθεί και μέσω της ιστοσελίδας στο υποσέλιδο, στον χώρο πληρωμών.
 3. Η κράτησή σας ισχύει μόνο μετά από προκαταβολή του 25 % του συνολικού ποσού ή άλλου ποσού που θα συμφωνηθεί με τον υπεύθυνο κρατήσεων και επιβαρύνεστε με όλα τα έξοδα της Τράπεζας
 4. Για το διάστημα 20/7 έως 20/8 , κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο όταν είναι έγκαιρες και τουλάχιστον 15 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξής σας.
 5. Κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνονται για τουλάχιστον 7 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις στο Camping (εξαιρούνται τα ενοικιαζόμενα τροχόσπιτα και  mobile homes). Οι κατασκηνωτές που θέλουν να παραμείνουν στο κάμπινγκ για μικρότερο χρονικό διάστημα, εξυπηρετούνται κατά την άφιξή τους από το τμήμα υποδοχής, ανάλογα με την ημερήσια διαθεσιμότητα
 6. Δεν μπορούν να γίνονται κρατήσεις για συγκεκριμένες θέσεις . Επίσης δεν μπορούν να γίνονται κρατήσεις για συγκεκριμένα ενοικιαζόμενα mobile home / τροχόσπιτα ή τύπο ενοικιαζόμενου mobile home / τροχόσπιτου
 7. Η θέσης σας θα είναι διαθέσιμη στις 14:00 , εκτός και αν αποδεσμευτεί νωρίτερα. Το ίδιο ισχύει και  για τα ενοικιαζόμενα τροχόσπιτα / mobile homes
 8. Η παράδοση της θέσης και το κλείσιμο του λογαριασμού σας πρέπει να γίνεται το αργότερο μέχρι τις 14:00 και μέχρι στις 12:00 για τα ενοικιαζόμενα τροχόσπιτα / mobile homes. Σε άλλη περίπτωση χρεώνεστε επιπλέον διανυκτέρευση.
 9. Τα κατοικίδια γίνονται δεκτά αλλά με όρους. Σε περίπτωση που δημιουργούν προβλήματα ( ενοχλητικά γαυγίσματα, ακαθαρσίες, ή κυκλοφορούν ανεπιτήρητα – χωρίς συνοδό) αυτό θα είναι λόγος για ακύρωση της κράτησης. Στις κρατήσεις ενοικιαζόμενων τροχόσπιτων / mobile homes δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια εντός αυτών.
 10. Ενημερωθείτε για το γενικό κανονισμό λειτουργίας του Camping. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την παραμονή σας αν δεν σέβεστε τους όρους του κανονισμού.
 11. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι συγκεκριμένης ισχύος και δεν υποστηρίζει συσκευές με αντίσταση, όπως ηλεκτρικές εστίες, φουρνάκια, ψησταριές, πιστολάκια μαλλιών κλπ. Φροντίστε να είστε εφοδιασμένοι με καλώδιο και μπαλαντέζα.
 12. Για ενδεχόμενη παράταση της διαμονής σας, θα πρέπει να ενημερώσετε την διεύθυνση τουλάχιστον 3 μέρες πριν την αρχική αναχώρησή σας. Η διεύθυνση θα σας απαντήσει αμέσως εάν είναι δυνατή η παράταση αυτή. Το Camping δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα ικανοποιήσει απαραίτητα το αίτημα παράτασης, παρόλα αυτά θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αυτή να καταστεί εφικτή.

Ακυρωτική πολιτική

 1. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιστρέφεται η προκαταβολή μόνο όταν η ακύρωση γίνει 15 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης.
 2. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε λιγότερο από 15 ημέρες επιβαρύνεστε με το 50 % του ποσού της προκαταβολής, ενώ σε ακύρωση σε λιγότερο από 5 ημέρες η προκαταβολή εκπίπτει υπέρ του κάμπινγκ.
 3. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης κατά τη διάρκεια της παραμονής σας επιβαρύνεστε με το 50 % του υπολοίπου ποσού για το διάστημα που δηλώσατε.